Frokostordning Silkeborg

Ønsker jeres virksomhed at få leveret en lækker frokostordning i Silkeborg? Hos Madmutter har vi stor erfaring indenfor levering af mad ud af huset i Silkeborg – både til virksomheder , institutioner, foreninger samt til privatpersoner.

Hos os har I mulighed for at få lavet en skræddersyet frokostordning, hvor I selv kan få indflydelse på hvilke retter, der vil blive leveret til jer – samt hvor ofte I ønsker at få maden leveret.

I tidens løb har Madmutter leveret frokostordninger i Silkeborg både til virksomheder, foreninger samt institutioner, og vi har lige siden virksomhedens spæde start lagt stor vægt på at tilbyde fleksible løsninger til ethvert tænkeligt behov – og ikke mindst indenfor et prisleje hvor de fleste kan være med.

En frokostordning kan blandt andet bestå af:

  • Steg
  • Hakkebøf m. kartofler og brun sovs
  • Pandekager m. fyld
  • Frikadeller
  • Tarteletter
  • 2-3 slags hjemmelavet slagter pålæg
  • 2-3 slags hjemmelavet salat – bl.a. skinkesalat,tunsalat,laksesalat mm.
  • Hjemmebagt rugbrød

Pris pr kuvert 59,- (Minimum 8 personer.)

Konkurrencedygtige priser på frokostordninger

Hos Madmutter kan vi tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på en frokostordning i Silkeborg, som passer til lige netop jeres virksomhed konkrete behov.

Uanset om I ønsker at få leveret mad til frokost til et større eller mindre antal folk, og uanset om I ønsker at benytte jer af vores faste madplan eller selv inddrage ønsker til ændringer af retter, vil der være rig mulighed for dette.

Madmutter er en fleksibel virksomhed, der sætter jeres ønsker i højsædet, således I som kunde får størst mulig glæde ud af jeres frokostordning i Silkeborg gennem os.

Ring og hør mere

Hvis du gerne vil have mere at vide om muligheden for at få leveret en delikat og velsmagende frokostordning til jeres virksomheds adresse i Silkeborg, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til Madmutter  og høre mere om mulighederne. Vi står altid klar til at hjælpe jer med at strikke en unik løsning sammen, som er tilpasset lige netop de konkrete behov og ønsker, som I måtte have. 

Mad til et væld af forskellige arrangementer