Madmutter leverer en lækker frokostordning Randers til virksomheder, bofællesskaber og institutioner.

Her får I mulighed for selv at skræddersy en frokostordning, der passer til lige netop det behov og ønske I har – og vi leverer både til store såvel som små virksomheder, institutioner og bofællesskaber.

frokostordning randers

Hjemmelavet mad af høj kvalitet

Hos Madmutter lægger vi enormt stor vægt på kvalitet. Derfor vil jeres frokostordning altid blive tilberedt af de bedste råvarer, således I er sikret den absolut bedste kvalitet i forbindelse med jeres bestilling af en frokostordning gennem os.

Hos Madmutter tilberedes maden af de bedste råvarer – og med dygtige og dedikerede køkkenfolk er i til enhver tid sikret et lækkert og velsmagende måltid mad – hver dag!

Sammensæt selv menu efter eget ønske

I forbindelse med jeres bestilling af en frokostordning Randers har i mulighed for selv at sammensætte jeres menu efter eget valg. Vi er meget fleksible og kan sørge for, at I får skræddersyet en løsning, der efterkommer lige netop de konkrete ønsker og behov, som I måtte have i forbindelse med bestilling af mad ud af huset – og uanset om I ønsker at få leveret dagens ret, eller I eksempelvis ønsker smørrebrød, sandwich eller lignende, er der rig mulighed for, at vi kan sammensætte en god og passende løsning lige nøjagtig til jeres behov.

Favorable priser på levering af frokostordninger i Randers

Hos Madmutter er der rig mulighed for at få leveret en lækkert og velsmagende frokostordning med gode og friske råvarer af høj kvalitet til priser, der er særdeles favorable.

Som virksomhed vil der desuden være mulighed for, at I kan trække udgiften til maden fra – og samtidig vil der også være mulighed for, at medarbejderne eksempelvis kan betale 20 kroner om dagen eller lignende, således jeres omkostninger bliver mindre.

Frokostordning Randers – ring og få et uforpligtende tilbud

Såfremt jeres virksomhed finder muligheden for at få leveret en lækker og velsmagende frokostordning direkte til døren, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 20 88 76 22 til en helt uforpligtende snak om mulighederne. Ønsker I at prøve vores mad af i en måned eller lignende for derved at kunne se og smage den lækre mad og se kvaliteten, er der naturligvis også rig mulighed for, at dette vil kunne lade sig gøre.